گیربکس
Wiki Article
لیست قیمت تمامی کالا ها به روز بوده و ثبت سفارش از طریق وبسایت (بدون پرداخت هزینه) و یا تماس با مجموعه امکان پذیر است.
انتخاب برند و مدل: با توجه به کیفیت، قیمت و در دسترس بودن، برند و مدل مناسب را انتخاب کنید.
راندمان: عملکرد موثر پیکربندی کلی موتور و جعبه دنده به عوامل متعددی بستگی دارد.
این تبدیل به وسیله چرخدندهها انجام میشود که بسته به نوع گیربکس و کاربرد آن میتوانند اشکال و نسبتهای مختلفی داشته باشند.
گیربکسها بعد از موتور یا سر راه قطعات صنعتی قرار میگیرند و با تغییر سرعت چرخش چرخ دنده قادر به تعیین گشتاور مطلوب هستند. به طور کلی گیربکسها در دو نوع افزاینده و کاهنده طراحی میشوند. گیربکس های افزاینده کمتر متداول هستند و اکثر گیربکسهایی که برای مصارف صنعتی استفاده میشوند از نوع گیربکس های کاهنده هستند. گیربکس کاهنده دور موتور بالا را تبدیل به دور موتور کم همراه با گشتاور زیاد میکند. منظور از کاهنده بودن این است که سرعت دور موتور کاهش مییابد. با کاهش سرعت دور، گشتاور افزایش مییابد.
گیربکس اکسترودر در انواع مختلفی از جمله تک محور یا تک ماردون و دو محور یا دو ماردون ساخته می شوند. این گیربکس ها دارای عمر طولانی و مقاومت بالا در مقابل شوک و ضربات ناگهانی بوده و با پوشش قدرت بالا و سر و صدای کم دارای اتلاف حرارتی پایینی می باشد. گیربکس های اکسترودر در کارخانجات تولید پلاستیک و پلیمر، کارخانجات ساخت لاستیک و قطعات خودرو، توربین های بادی، سیستم های تصفیه روغن و نفت، ساخت انواع لوله های پی وی سی، پلی اتیلن و پلیمر و ماشین آلات صنعتی که به گشتاور بالا نیاز دارند، کاربرد دارد.
برای مشاوره رایگان در زمینه انتخاب و تهیه کاتالوگ گیربکس حلزونی و دریافت لیست قیمت گیربکس حلزونی با کارشناسان فرامکانیک در تماس باشید.
با توجه به مشخصات فنی و کاتالوگ الکتروگیربکس و توان گشتاور و مشاهده متن کامل دور خروجی مورد نیاز و همچنین ورودیها میتوان گشتاور و توان الکتروگیربکس مناسب را تعیین کرد. پس به طور کلی قبل از خرید گیربکس صنعتی باید در رابطه با موارد زیر تصمیم گیری شود: سرعت ورودی و خروجی گیربکس، پیکربندی گیربکس، گشتاور خروجی مورد نیاز، دور ورودی و خروجی مورد نیاز، مقدار بار، ساعت کارکرد دستگاه در روز، توان ورودی قسمت محرک سیستم، فضای نصب گیربکس، دمای محیط کار و ... .
باتری های مورد استفاده در بالابرها مشاهده جزییات اصول کارکرد، کاربردها و مزایای استفاده از جک هیدرولیک مشاهده جزییات
نحوه ثبت سفارش رویه ارسال سفارش شیوههای پرداخت خدمات مشتریان
موتور گیربکس آسانسوری از مهم ترین تجهیزات آسانسور بوده و وظیفه بالا بردن و پایین آوردن کابین را بر عهده دارد.
در صنعت خودرو ، از گیربکس های رک و پینیون در سیستم های فرمان استفاده می شود تا ورودی چرخشی راننده را به حرکت خطی مورد نیاز برای چرخاندن چرخ ها تبدیل کند.
گیربکس های رک و پینیون برای تبدیل حرکت چرخشی به حرکت خطی استفاده می شود. این گیربکس ها از یک چرخ دنده گرد (پینیون) تشکیل شده اند که با یک چرخ دنده مستقیم (قفسه) درگیر می شوند.
مشاوره با متخصصان: با متخصصان در زمینه گیربکس مشورت کنید تا بهترین راه حل را برای شما پیدا کنند.